Spring naar inhoud

Over Hou van Koken

Hou van Koken is gestart in 2010 en is gespecialiseerd in het verzorgen van (luxe) diners op locatie. Hou van Koken kookt bij u thuis of op locatie en verzorgd een heerlijk diner in uw vertrouwde omgeving. Zo kunt u met vrienden, familie of bekenden dineren bij u thuis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. De gerechten zijn geïnspireerd door het seizoenen en er wordt veelal gewerkt met lokale en verse producten. Hou van Koken is opgericht door Sietse van Houten omdat hij een lekker diner voor iedereen bereikbaar wil maken. Gestart met koken voor vrienden en bekenden; inmiddels uitgegroeid tot een eigen bedrijf; gespecialiseerd in koken op locatie.

Hou van Koken biedt u een aantal verschillende diensten aan.

Koken op Locatie

Hou van Koken bereidt een diner bij u thuis. Zo kunt u in uw eigen omgeving (bijvoorbeeld thuis, maar ook een gewenste locatie) genieten van een heerlijk meergangen diner. Alles vers en ter plaatse bereidt. Zo kunt u genieten van een diner bij u thuis, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Hou van Koken biedt u de luxe van een privé kok aan huis. Van inkoop tot afwas; Hou van Koken biedt u een totaalpakket. Extra mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het verzorgen van een bijpassend wijnarrangement of verrassende welkomstcocktails. Hou van Koken werkt op maat, want geen mens is gelukkig hetzelfde. Hou van Koken informeert u graag over de mogelijkheden. Van chique diner voor 2 tot aan een heerlijk verjaardagsdiner voor 20 personen; Hou van Koken verzorgt het allemaal.

Buffet op locatie

Al vanaf 20 personen verzorgt Hou Van Koken een buffet op locatie. Zoals eerder gezegt ben ik begonnen met een dinner op locatie, maar een buffet op locatie doe ik ook ontzettend graag. Een buffet vind ik vaak gezellig, er is een grote keuze van gerechten en je kan zelf je portie bepalen. Ik heb een hekel aan aardappel salade uit een pak. Iets wat je vaak tegen komt bij een buffet. Ik werk met verse producten en maak zoveel mogelijk zelf, hierdoor krijgt een buffet bij Hou Van Koken net dat beetje extra dan een gewoon buffet.

Fingerfood

Wilt u eens wat anders dan een gewoon borrelhapje. Dat kan en Hou Van Koken verzorgt het voor u! Wij bieden een groot assortiment aan van verschillende internationale Fingerfood hapjes op locatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hou van Koken.

%d bloggers liken dit: