Spring naar inhoud

De Menukaart

Hou van Koken biedt verschillende menu’s aan. Deze menu’s zijn geïnspireerd op de seizoenen en er wordt veelal gewerkt met lokale en verse producten. Menu’s kunnen desgewenst uit 3, 4, 5 of zelfs meer gangen bestaan.

Hieronder vindt u de Menu kaart. Uiteraard kan Hou van Koken ook een menu op maat voor u samenstellen. Houd de site goed in de gaten. Hou van Koken werkt namelijk met wisselende menu’s en gerechten.

 

Amuse (3,95)

  • Gefrituurde gamba’s met een krokant jasje op een bedje van avocado crème
  • Sashimi van ossenhaas met een gelei van peterselie
  • Komkommer scheutjes gevuld met gepofte paprika crème en krokante knoflook snippers
  • Romige pompoen soep shooter

Voorgerechten (7,95)

  • Ossenhaas, met oude brokkel kaas, truffel mayonaise en krokant gefrituurde pastinaak
  • Zalm tartaar, met een stroop van balsamico en een kletskop van Parmezaanse kaas
  • Zoet zure carpaccio van rode biet geserveerd met een schuim van jonge geitenkaas en een groene salade met walnoten
  • Een salade met gebakken bospaddenstoelen, blauwe kaas druiven en walnoten.

Tussengerechten (8,95)

  • Gegratineerde Coquilles St-Jacques 
  • Ravioli gevuld met een crème van pompoen en een saus van parmezaan

Hoofdgerechten (17,50)

  • Op de huid gebakken Dorade filet geserveerd met een bospaddenstoelen risotto
  • Tournedos geserveerd met witte bonen, geroosterde wortelen, pastinaak en rode uien
  • Texels stoofpotje, met een aardappel puree en een huisgemaakte appelcompote.
  • Op de huid gebakken zeebaars filet geserveerd met Schorseneren a la crème en een hollandaise saus
  • Hertenbiefstuk geserveerd met een een aardappel gratin, groenten van het moment en een jus van rode port
  • Cannelloni gevuld met ricotta en bladspinazie geserveerd met een italiaanse tomaten saus.

Extra supplementen

  • Bakje provencaalse aardappelen uit de oven 2,50
  • Salade 2,50 p.p

Kaas (8,95)

  • 4 verschillende Europeese kazen geserveerd met appelstroop, druiven en vijgenbrood.( indien gewenst met een passende port)

Nagerechten (7,95)

  • Een deksel van chocolade met hieronder een selectie van seizoensfruit en vanille ijs geserveerd met een warme chocolade saus om de deksel van witte chocolade te doen smelten
  • Het Van Houten cacao dessert bestaande uit een chocolade taartje met een lopende vulling, gemarineerde ananase en een bolletje roomijs
  • Tarte tatin geserveerd met kaneel roomijs
  • Een in bessenjenever gestoofde peer geserveerd met een saus van vanille en bol vanille ijs

De prijzen zijn per persoon (incl btw). Uiteraard kunt u zelf een keuze maken uit bovenstaande opties. Gezien het feit dat Hou van Koken uitsluitend werkt met verse producten en dat de gerechten op locatie worden bereidt, dient u voor 1 vast menu te kiezen. Zo kunnen wij de optimale kwaliteit en smaak waarborgen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met speciale (dieet of vega) wensen.

Advertenties
%d bloggers liken dit: