Spring naar inhoud

Gastenboek

16-10-2010

Sietse speelde het klaar om voor 22 mensen een prima diner neer te zetten. Vooraf was de boel strak geregeld, heldere communicatie. Omdat we met veel mensen waren heeft Sietse extra tafels en stoelen, linnen en couverts geregeld. Lekker gemakkelijk.  Tijdens was er bij Sietse en zij  brigade van 2

…..het diner alle rust (in ieder geval voor zover zichtbaar).  Het was alsof ze er niet waren. Ondanks de grote partij zag Sietse met zijn manne kans om tussen de gangen door nog wat extra hapjes te serveren. Het eten was uitstekend en mijn gasten waren vol lof. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd en de keuken ongeveer schoner achtergelaten dan dat hij voor het diner was. Maar wat was nu het allerbelangrijkste? De zichtbare lol en de wil om het echt goed te doen. Er bestaat geen substituut voor enthousiasme.

Mark

11-9-2010

Het was uitstekend, goede service en alles was heel goed bereidt! (BBQ)

Vriendelijke groet

Jos, Brouwer

21-8-2010

Sietse heeft voor ons 5 fingefood gerechtjes gemaakt. Het was heerlijk en mede door hem hebben wij, Sophie (10) en Inge (45),  een geweldig verjaardagsfeestje gehad.

Sietse bedankt. Fam. Blokland, Vinkeveen

26-6-2010

Wij hebben gebruik gemaakt van de catering Hou Van Koken. Zowel hapjes voor bij de koffie als later bij de borrel. Het waren aparte hapjes en zagen er erg mooi uit en waren heerlijk van smaak Complementen!

Rene Jonkers

19-5-2010

Hou Van koken is een aanrader voor iedereen die in intieme sfeer thuis een gezellig diner wil geven. De heren van Hou Van Koken waren een erg prettig gezelschap om erbij te hebben en de gerechten die ze uit mijn keuken toverden, waren heerlijk en ook een feest voor het oog. Tot in de puntjes verzorgd van menukaart tot en met het geschenktasje!

Merian

17-4-2010

Wij hebben genoten van een gezellige en heerlijke avond. De aanwezigheid van de chefkok heeft gezorgd voor culinair plezier, maar ook zeker een bijzondere en exclusieve ambiance in onze woonkamer. Het was een erg bijzondere gelegenheid.

Eric

%d bloggers liken dit: